Онлайн игри - Ипотпал играта на SEO-тата / Games


Международното състезание по ипотпал беше отложено, съобщи днес с дълбоко прискърбие осведомен източник от Министерството на спорта, младежта и въздушните имоти. „Това със сигурност ще доведе до фатални последици за нашите спорт, младеж и въздушни имоти” – проплака източникът. Имайки предвид, че цялото ни общество с трепет очакваше какво ще се случи на състезанието по ипотпал, се очаква да бъде обявен месец на национален траур. Очакват се учени, студенти, интелектуалци, пенсионери и други маргинални и ненужни за държавата групировки да обградят НС с плакати: „Ипотпал!”, „Без ипотпал ще гинем във кал!” „Смърт за нашия морал е кражбата на ипотпал!”, „Целият ни капитал беше в ипотпал!” и други подобни. Очаква се комисията по ипотпал да заседава днес, но предвид факта, че половината й членове не са се явявали на заседание от сто двайсет и седем дни, е крайно съмнително дали присъстващите ще имат кворум.

Българската социална мрежа за online games


Игрите са най-търсеното нещо в българския Интернет. Този сайт ще ви помогне да си намерите най-забавните и подходящи за вас онлайн игри. Над 1000 ви очакват и десетки нови се добавят всеки ден...

Запази сайта в любими

За игрите и живота

Обичате ли да играете различни игрички? Ако сте тук, явно обичате. Няма спор, че те са приятни, отморяващи и забавни, все пак и ние ги обичаме, познаваме ги :) Има много различни неща, които може да правите в свободното си време. Приемете нашия приятелски съвет да не го прекарвате цялото пред компютъра :) Би било супер, ако отделяте време не само на мускулите на пръстите си, но и за други области от тялото :) Спортувайте, излизайте и се забавлявайте и с приятелите в реалния свят! Приятно изкарване :)

За администратори на сайтове за игри

Този сайт е чудесен шанс за вас да добавите колкото искате игри от вашите сайтове в нашата социална мрежа. Сайтът има сериозни посещения и линковете от него (които са истински, прави и от хубави по-хубави) биха донесли безспорна полза при класирането в Google на всяка добавена тук игра от вашите сайтове за онлайн игри. Ако все още нямате акаунт тук или сте си забравили паролата, пишете на zaekyt[at]gmail.com (като за препоръчване посочете и сайтовете си за игри) и ще получите акаунт веднага (регистрацията е спряна в момента като мярка срещу спама).


прогнози футболни от Fbet.info

дамски спортни обувки

секс играчки

Разгледайте още