Забавни игрички - играйте най-забавните и смешни онлайн игри - Games


забавни игрички

Вече не е нужно да чакате съботния ден за да отидете на лов за патици. Можете да постреляте на воля в нашия виртуален лов.Очакват ви различни нива и прочети »

Добре изпечената пуйка е задължителна за трапезата на Коледа .Приготвянето и винаги е било отговорна задача и затова един готварски урок няма да е из прочети »

Предлагаме ви една рецепта която можете да приготвите сами.За целта трябва да следвате последователността на приготвяне и накрая ще получите перфектн прочети »

интересни клипчета, готини gifs картинки и смешни картинки и още много на smeshni-gifs.blogspot.com прочети »

Тази игра за оцветяване е вдъхновена от анимационния филм Rango където главният герой е смешния малък хамелеон на... прочети »

Идва лято и е време за студени коктейли. Изберете подходяща чаша, украсете с вкусни плодове и направете.... прочети »

Научете как се прави най-вкусния сладоледен коктейл. прочети »

Забавна колекция от малки флаш игри за всички. Логически игри, игри за наблюдателните, забавни игри, оцветяване и още много възможности да намерите з прочети »


Ето и малко Aztec Gold (Mega Jack) игри.

Българската социална мрежа за online games


Игрите са най-търсеното нещо в българския Интернет. Този сайт ще ви помогне да си намерите най-забавните и подходящи за вас онлайн игри. Над 1000 ви очакват и десетки нови се добавят всеки ден...

Запази сайта в любими

За игрите и живота

Обичате ли да играете различни игрички? Ако сте тук, явно обичате. Няма спор, че те са приятни, отморяващи и забавни, все пак и ние ги обичаме, познаваме ги :) Има много различни неща, които може да правите в свободното си време. Приемете нашия приятелски съвет да не го прекарвате цялото пред компютъра :) Би било супер, ако отделяте време не само на мускулите на пръстите си, но и за други области от тялото :) Спортувайте, излизайте и се забавлявайте и с приятелите в реалния свят! Приятно изкарване :)

За администратори на сайтове за игри

Този сайт е чудесен шанс за вас да добавите колкото искате игри от вашите сайтове в нашата социална мрежа. Сайтът има сериозни посещения и линковете от него (които са истински, прави и от хубави по-хубави) биха донесли безспорна полза при класирането в Google на всяка добавена тук игра от вашите сайтове за онлайн игри. Ако все още нямате акаунт тук или сте си забравили паролата, пишете на zaekyt[at]gmail.com (като за препоръчване посочете и сайтовете си за игри) и ще получите акаунт веднага (регистрацията е спряна в момента като мярка срещу спама).


прогнози футболни от Fbet.info

дамски спортни обувки

секс играчки

Разгледайте още