Логически игри - играйте най-готините логически онлайн игри - Games


логически игри

Намерете всички предмети скрити в Розовата стая. Наблюдавайте внимателно, тъй като се повяват нови предмети в... прочети »

Крадецът Робин Флит, обучена и след това предадена от Хоторн, използва своите умения за намиране на доказателство, за да... прочети »

Изчезналото Одеало на Тото - Пъзел игри: Помогни на кученцето Тото да намерите вси... прочети »

Преди няколко дни сте получили писмо в което нотариусът ви информира за смъртта на дядо ви. Преди... прочети »

Опитайте се да избягате от спалнята, от класната стая и от банята. Намерете всички скрити предмети. прочети »

Хелоуин е и Сали и Майк са ще забавляват. Тъй като това е нощта на преоблечените градът изглежда някак различен и зловещ. Децата посещават различни прочети »

Опитайте се да намерите всички предмети скрити в Синята къща. прочети »

Помогнете на Лаура да намери изгубения си приятел в мистериозния град. прочети »


Ето и малко Aztec Gold (Mega Jack) игри.

Българската социална мрежа за online games


Игрите са най-търсеното нещо в българския Интернет. Този сайт ще ви помогне да си намерите най-забавните и подходящи за вас онлайн игри. Над 1000 ви очакват и десетки нови се добавят всеки ден...

Запази сайта в любими

За игрите и живота

Обичате ли да играете различни игрички? Ако сте тук, явно обичате. Няма спор, че те са приятни, отморяващи и забавни, все пак и ние ги обичаме, познаваме ги :) Има много различни неща, които може да правите в свободното си време. Приемете нашия приятелски съвет да не го прекарвате цялото пред компютъра :) Би било супер, ако отделяте време не само на мускулите на пръстите си, но и за други области от тялото :) Спортувайте, излизайте и се забавлявайте и с приятелите в реалния свят! Приятно изкарване :)

За администратори на сайтове за игри

Този сайт е чудесен шанс за вас да добавите колкото искате игри от вашите сайтове в нашата социална мрежа. Сайтът има сериозни посещения и линковете от него (които са истински, прави и от хубави по-хубави) биха донесли безспорна полза при класирането в Google на всяка добавена тук игра от вашите сайтове за онлайн игри. Ако все още нямате акаунт тук или сте си забравили паролата, пишете на zaekyt[at]gmail.com (като за препоръчване посочете и сайтовете си за игри) и ще получите акаунт веднага (регистрацията е спряна в момента като мярка срещу спама).


прогнози футболни от Fbet.info

дамски спортни обувки

секс играчки

Разгледайте още