Пъзели - играйте най-готините онлайн игри с пъзели - Games


пъзели

Това е игра пъзел с прекрасна графика. Решете загадките на руините на Анкор... прочети »

Пъзел Игри за Момичета със страхотна логика и добра съобразителност - от тях ли си? - провери!!! Igri, игри, пъзели, ребуси, puzzle, pazeli, puzeli, прочети »

Нужно ви е освежаване на вилата ви с нови картини. Ако се оглеждате за информация за оригинални картини ще намерите каквото ви трябва. прочети »

Странна игра с пикселизирана графика, в която строите собствен свят, като рисувате с различни елементи, като вода, почва, мравки, риба, семена, огън прочети »

Краля на Морония е изпратил Ретардо на мисия, да унищожи железния гигант. В замяна той ще получи ръката на принцесата. Твоята задача е да помогнеш на прочети »

Болджа нинджата е на промишлен остров, където мисията му е да унищожи Ги80000. Забавлявай се с това вълнуващо приключение. прочети »

Абуба се нуждае от твоята помощ, за да се прибере вкъщи. Реши пъзелите и премини през всички нива. прочети »

Подредете пъзела с Джесика Алба. Ще успеете ли? прочети »


Ето и малко Aztec Gold (Mega Jack) игри.

Българската социална мрежа за online games


Игрите са най-търсеното нещо в българския Интернет. Този сайт ще ви помогне да си намерите най-забавните и подходящи за вас онлайн игри. Над 1000 ви очакват и десетки нови се добавят всеки ден...

Запази сайта в любими

За игрите и живота

Обичате ли да играете различни игрички? Ако сте тук, явно обичате. Няма спор, че те са приятни, отморяващи и забавни, все пак и ние ги обичаме, познаваме ги :) Има много различни неща, които може да правите в свободното си време. Приемете нашия приятелски съвет да не го прекарвате цялото пред компютъра :) Би било супер, ако отделяте време не само на мускулите на пръстите си, но и за други области от тялото :) Спортувайте, излизайте и се забавлявайте и с приятелите в реалния свят! Приятно изкарване :)

За администратори на сайтове за игри

Този сайт е чудесен шанс за вас да добавите колкото искате игри от вашите сайтове в нашата социална мрежа. Сайтът има сериозни посещения и линковете от него (които са истински, прави и от хубави по-хубави) биха донесли безспорна полза при класирането в Google на всяка добавена тук игра от вашите сайтове за онлайн игри. Ако все още нямате акаунт тук или сте си забравили паролата, пишете на zaekyt[at]gmail.com (като за препоръчване посочете и сайтовете си за игри) и ще получите акаунт веднага (регистрацията е спряна в момента като мярка срещу спама).


прогнози футболни от Fbet.info

дамски спортни обувки

секс играчки

Разгледайте още